Barion Pixel

Egyedi borválogatás, online borkóstolókkal, a Borsmenta együttműködésével!

Borválogatások, amik visszahozzák a felfedezés örömét, szakemberek segítségével az otthonodban.

100% ízgarancia

Ne félj soha többet egy új bor kipróbálásától és az esteleges csalódástól. A válogatások összes tételére 100% ízgaranciát nyújtunk. Ha nem ízlik valamelyik tétel, egyszerűen küldd vissza és mi jóváírjuk a teljes vételárat.

Borszakértői válogatás

Engedd át most a válogatás terhét a Garázsborok és a Borsmenta csapatára. Megteheted, mivel elhivatott szakértő csapat dolgozik azon, hogy az online borkóstolóink alkalmával, kisebb hazai pincészetek legjobb limitált borai kerüljenek az asztalodra.

Bort választani még sosem volt ilyen egyszerű.

icons8-todo-listCreated with Sketch. 1

Válaszd ki a hozzád illő Borsmenta borválogatást.

icons8-worldwide-deliveryCreated with Sketch. 2

Add le rendelésed most, akár ingyenes házszállítással.

icons8-heart-2Created with Sketch. 3

Csatlakozz online eseményünkhöz, és élvezd otthonodban a fantasztikus ízeket.

Maradt bármi kérdésed?

A Garázsborok csapatának válaszai a gyakran ismételt kérdésekre.

Röviden azt, ha nem ízlik valamelyik bor, egyszerűen küldd vissza és mi jóváírjuk a teljes vételárat.
Ha megrendelt bor számodra nem a megfelelő választás, a vásárlástól számított 14 napon belül, elérhetőségünk egyikén jelezd ezt felénk, felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a további teendőről. Fontos kritérium még, hogy a kifogásolt terméket csak abban az esetben tudjuk jóváírni, ha nem fogyott el belőle több mint 1 dl. A jóváírt összeg a következő vásárlás alkalmával, egy kupon formájában használható fel.

Igen, aki a 15.000 Ft-os Borsmenta csomagot megrendeli, annak ingyenesen szállítunk. Aki csak a 3 darabos Balogh Pince vagy Palkó Borok Borsmenta csomagot választja, annak szállítási költséget számítunk fel.

Ha továbbra is maradt kérdésed, hívd a +36 (30) 633 8463 számot vagy írj az info@garaszborok.hu címre és a Garázsborok csapatának egyik borszakértője örömmel válaszolja meg minden kérdésedet. 

A szakétői csapat munkanapokon 9 és 17 óras között hívható. Amennyiben foglalt vagy nem elérhető a fenti telefonszám érdemes megpróbálni a csapat másodlagos telefonszámát hívni a +36 (70) 610 7593 számon.

.