Rólunk

Hogy mi a garázsbor?

Ne ijedj meg! A “garázsbor” csupán egy szakzsargon. Boraink nem garázsban készülnek. Sőt!  Egy adott magyar borvidék olyan törpe és kisebb pincészetei által készített tételek, amik eddig leginkább lokálisan, kevesek számára voltak elérhetőek.  Borainkat magas szakmai tudással és kiváló technológiai háttérrel készítik borászaink, de csak limitált mennyiségben.

,,A mennyiség limitált, a minőség garantált!”

Miért is jött létre a garázsborok.hu?

Mind a Garázsborokon található borászatok, pincészetek, borműhelyek, mind a borokat szerelmesen fogyasztó emberek több figyelmet érdemelnek.
Úgy éreztük meg kell ismerje egy nagyobb közönség ezen szakembereket, történeteiket, és palackba zárt remekműveiket.
Amikor találkozunk egy-egy “garázsborászattal” és beszélgetés közben megkóstoljuk ezeket a borokat, pezsgőket amikért ők egy éven át gondozták ezt a csodálatos gyümölcsöt, mindig megfogalmazódik bennünk, hogy – sokáig szeretnénk még ezen a Föld nevű bolygón élni ebben az országban – na ezt az érzést szeretnénk továbbadni, hogy ne csak fogyasztók legyenek a vásárlóink hanem élvezzék minden percét egy kibontott bornak.

Minden bor egy új történet.

Ezért jött létre a Garázsborok 100%-os ízgaranciája.
Ne félj soha többet egy új bor kipróbálásától és az eseteleges csalódástól. A Garázsboroknál kockázat nélkül fedezhetsz fel minden egyes bort, mivel ha nem ízlik számodra egyszerűen küldd vissza és mi jóváírjuk a teljes vételárat.

.