Friss, ropogós rozék

12 840 Ft Áraink bruttó árak

Ennél frissebb nem is lehetne. 🙂 Egy jó fröccs?

A válogatásban szereplő tételek

Ennél frissebb nem is lehetne. 🙂 Egy jó fröccs? Rozé szerelmeseinek kötelező választás!

Garai Pince – Syrah rosé – Ákos (2021)

A Garai Pincészet legifjabb borásza  Ákos , 2021 májusában kezdte munkásságát a birtokon. Már az első szüretnél  bővítette  a borok palettáját a saját készítésű  cserszegi fűszeressel  és a syrah  roséjával.
Egy komoly rosé fiatalosan készítve. Ezt már maga a palack is tükrözi. Könnyed, friss és ropogós, illatában ott a gyümölcs,  gyönyörű málnás színével rögtön elvarázsol. Határozott savait a kevés maradék cukor nagyon jól ellensúlyozza.

ARIAS – Pécselyi Kékfrankos Rosé (2021)

A kékfrankos sokoldalú fajta, a belőle készült rosé pedig igazi gyümölcsbomba. Egy kicsit később szedik, hogy tartalmasabb bort kapjunk, ami tovább megőrzi gazdagságát. Illatában és ízében egy kosárnyi friss pirosbogyós gyümölcsöt lehet felfedezni: meggyet, csipkebogyót és málnát, finom meggyes fanyarsággal. Nyáron sokszor választjuk fröccsalapnak, és ha piknikezni indulunk, biztos kerül a kosarunkba.

Garai Pince – Flamingó Paradiso Rosé Cuvée (2021)

Cabernet Sauvignon és Kékfrankos fajtából készült 2021-es friss és ropogós rosé. Illatában eper, málna dominál, míg ízében mandarinos jegyek is felfedezhetőek.

Umenhoffer Pince – Rosé (2021)

Csillogó, halvány rózsaszínű, illatos, piros gyümölcsös, málnás, nagyon behízelgő illatú rozé. Ízében könnyed, gyümölcsös, igazán nyári hangulatú bor.

Planina Borház – Rozé (2021)

Friss, ropogós, gyümölcsös rozé. Illatban intenzív szamóca, bodza és eper. Ízében egy kellemes, joghurtosság, ami szép savakkal párosul.

.