Akció!

I ♡ Rosé

10 900 Ft Áraink bruttó árak

Imádod a rosé borokat? Akkor ezt a csomagot Neked készítettük!

A válogatásban szereplő tételek

Imádod a rosé borokat? Akkor ezt a csomagot Neked készítettük!

Különböző borvidékek, mesés roséja!

Csomag tartalma:

GOBRI Pince – Kékfrankos Rosé (2020)
Száraz kékfrankos rosé bor. Korai időpontban szüretelve, alacsony hőmérsékleten erjesztve, könnyed szamócás vibráló, üdítő nedű.
Az ültetvény a gyöngyöstarjáni Borhy dűlőben található, 2012-ben lett telepítve.

 

ARIAS – Pécselyi Kékfrankos Rosé (2020)
A kékfrankos sokoldalú fajta, a belőle készült rosé pedig igazi gyümölcsbomba. Egy kicsit később szedik, hogy tartalmasabb bort kapjunk, ami tovább megőrzi gazdagságát. Illatában és ízében egy kosárnyi friss pirosbogyós gyümölcsöt lehet felfedezni: meggyet, csipkebogyót és málnát, finom meggyes fanyarsággal. Nyáron sokszor választjuk fröccsalapnak, és ha piknikezni indulunk, biztos kerül a kosarunkba.

Rubin Borászat – BIO Merlot Rosé (2020)
A fajtához hűen testes, tartalmas rosé készült. Illata közepes intenzitású, kedvesen gyümölcsös, várakozásokkal teli. Zamatában beköszönnek az illattól várt, elegáns savakkal megtámasztott ízjegyek, melyeket a korty lecsengése során hosszan élvezhetünk.
Legszebb arcát jól behűtve mutatja.

Lelovits Tamás – A csudabogár 2. (2020)
100 % Syrah rozé, amely a Lelovits Pince egyik különleges tétele. Egyedülálló íz és illatvilággal rendelkezik. A Syrah izgalmas fűszerességét lelhetjük fel benne. A kortyban élénk savak, fekete szedres, érett piros bogyósok, illatban parfümös, rózsaszín virágok jelentkeznek.

Garai Pince – Flamingó Paradiso Rosé cuvée (2020)
Kékfrankos, cabernet sauvignon és zweigelt házasításából  készült ez a 2020-as friss és ropogós rosé. Illatában eper, málna dominál, míg ízében mandarinos jegyek is felfedezhetőek.

Umenhoffer Pince – Rosé cuvée (2020)
Csillogó, halvány rózsaszínű, illatos, piros gyümölcsös, málnás, nagyon behízelgő illatú rozé. Ízében könnyed, gyümölcsös, igazán nyári hangulatú bor.

 

.