Akció!

Királyleányka és zöldveltelini mix

13 290 Ft Áraink bruttó árak

A királyleányka és zöldveltelini közös  kis útját láthatjátok ebben a csomagban.

A válogatásban szereplő tételek

A királyleányka és zöldveltelini közös kis útját érezhetitek ebben a csomagban.

A csomag tartalma:

Borgarázs Manufaktúra – Cserfes (2019)

Az igazi „nő” a szőlőfajták között. Erdélyi eredetű, hungaricum, amely parfümös illatával és zamatgazdagságával kiemelkedve válik egyre kedveltebbé a fogyasztók körében.

Cardium Borászat – Királyleányka gyöngyöző (2019)

Félszáraz királyleányka gyöngyöző bor. Könnyed fehérvirágos-citrusos illatát, telt, hosszú muskotályos-barackos ízét a dús habzás teszi tökéletessé.

Garai Pince – Zöldveltelini (2020)

Citrusos, mentás,  frissen vágott fűre emlékeztető illata ízében is visszaköszön. Lágy savaival, hosszú korttyal, 10-12  fokon kínálva igazán üdítő hatású.

GOBRI Pince – Zöldveltelini (2020)

Jól érezte magát a 2020-as év során, jól beérett szőlőből készült – könnyed, zöld bors citrus, fajtára jellemző savak, mellette kis ásványosság is jellemzi. Fröccsnek és magában fogyasztva is élmény.
Gyöngyöspata határában található Csákberek dűlőben terem, 1982-es telepítés, egy szálvesszős ernyőművelés.

Rubin Borászat – Zöld Veltelini (2020)

Öreg tőkék termése. Közepes illatintenzitású kerek bor született, semmi tolakodás. Lassan, rétegesen nyíló, természetesen gazdag illatvilág jellemzi fehér húsú gyümölcsökkel, és a szőlőfajtára jellemző primer aromákkal. Kortyban feszes, ugyanakkor kerek ízérzetű.

Szerethető, játékos savszerkezetét az illattól várt elegáns gyümölcsösség kíséri lecsengése során.

Nádas Borműhely – Királyleányka (2020)

Könnyű nyári bor, illatában a tavaszi virágokkal, ízében pedig vibráló savakkal és citrusokkal. A bogyózás után a szőlőt a présben áztatják 4-6 órán keresztül, a mustot pedig acéltartályban erjesztik, hogy a szőlőből jövő elsődleges illatokat és zamatokat megtartsák. Fröccsnek is kiváló!
Készült: 497 palack.

 

.